Transportskåp

Transportskåp är ofta förekommande i trafiken. Glassbilar, postbilar, yrkesfordon och lastbilar alla har transportskåp. Användningsområdet är mycket stort, i vissa är det enbart ett tomt utrymme att förvara till exempel verktyg, möbler eller elektroniska prylar. I andra finns kyl och frys anordningar för glassförsäljning och långa transporter för varor beroende av låga temperaturer.  Transportskåp kan såklart lätt anpassas efter behov med färg, dekaler och loggor. Skulle det behövas kan de lätt flyttas över från ett fordon till ett annat. Efter som transportskåp utsätts för vädret och vindens nedbrytande krafter behöver de lackeras om med jämna mellanrum. Vi kan göra det till ett av de lägsta pris du kommer att hitta.

Materialet som transportskåp är tillverkade av varierar. Både plast, stål och aluminium förekommer. Transportskåp gjorda av plast är oftast inte att föredra. Vi bygger i Corapan vilket även den välkända nöjesarenan Globen är byggd av. Corapan är aluminium sandwich panel 25 mm tjock och är mer vridstyvt och har lägre vikt än plast.  Det medför lägre bränsleförbrukning genom den lägre vikten och mer utrymme att förvara i. Genom vår långa erfarenhet vet vi att det inte finns något mer optimalt material som Corapan för transportskåp och andra fordonsbyggnationer.  Vikten är imponerade 7 kilo per kvadratmeter och isoleringen är så bra att ingen extra isolering behövs vid uttag för till exempel fönster och dörrar.   Det tål alla normala temperatur svängningar. Från -40° Celsius till hela +80° Celsius.

Corapan är det material vi jobbar med och vi vet hur bra det fungerar och hur nöjda våra kunder varit med det. Vi rekommenderar inget annat material.

Vi har inga färdiga mallar på transportskåp utan utgår alltid från våra kunders önskemål.  Mer än vårt yttersta gör vi för att leva upp till dessa, för i ärlighetens namn det finns ingen lag på hur ett transportskåp måste se ut.

Hör av er med era planer för offert.