Bilinredning

Bilinredning är något vi anser är viktigt. Vad som klassas som bilinredning finns det ingen bestämmelse om. En maskot hängande från backspegeln är bilinredning liksom färgen och materialet på sätena. Eventuella färgglada dioder på instrumentpanelen kanske inte kan klassas som inredning men är det på sitt egna sätt. Ofta anses bilinredning vara ”onödig” lyx, skinnsäten istället för plast är t .ex inget som är nödvändigt men det fyller sin funktion. All bilinredning behöver så klart inte vara dyr och onödig. Små draperier och solskydd för framrutan är både tämligen billiga och behövliga. Bilinredning kan också vara anordningar för arbetsverktyg. Dessa bör kunna anpassas genom smarta anordningar. Vi har sett det mesta i bilinredningsväg, från snygga Lamborghinis till epatraktorer. Man måste tanka på att standardinredningen kan behövas bytas av komfort skäl. En daglig användning kommer att slita på din bil, framför allt om du och dina passagerare går in och ut ur fordonet.  Det är dessutom, vilka de flesta tycker, kul att kunna sätta sin personliga prägel på sin bil. Vi gör ju detta i våra hem utan att tänka på det.

Det finns inget som säger att en billigare bil inte kan ha en mycket snygg bilinredning. På sett och viss kompenserar det för den mindre motorn och vardagliga designen mot motsatsen, överdriven motorstyrka och häftig design som brukar finns på de flesta sportbilar.

Man kan undra i fall bilinredning kommer att bli en lika stor industri som heminredning. Vi välkomnar iallafall en utveckling åt det hållet. Mer av underhållning för passagerarna kommer att komma iallafall. Barn brukar vara, som nog de allra flesta föräldrar har erfarenhet av, väldigt otåliga på långa semesterresor. Min bilinredning kan ha många praktiska fördelar för vuxna människor, tänk dig en bra plats för böcker eller dator. För småbilar är såklart möjligheterna mycket mer begränsade än för större.

Ta kontakt med oss om du vill skapa en unik inredning i till ditt fordon.