Om Hofmannskarosseri

Ingen transportuppgift är den andra lik och det finns inga standardlösningar som fungerar i alla lägen. Därför är du själv en viktig del av produktionsutvecklingen hos oss och det är dina behov som är utgångspunkten när vi bygger din bil. Oavsett vilken bil du väljer och oavsett vad den skall användas till kan vi alltid leverera ett komplett, skräddarsytt bygge som uppfyller just dina krav och önskemål. Plus sannolikt några till…

Vi bygger alla våra skåp av corapan som är avsevärt lättare än plast samtidigt som det har större vridstyvhet, vilket ger dig tillgång till mera nyttolast. Den lägre vikten medför dessutom ytterligare besparingar i form av minskad bränsleförbrukning och kanske rent utav kan innebära att du kan klara dig med en mindre och billigare bil.

I en traditionell skåpbil med inredning eller en pickup med kåpa inkräktar skåpsidorna och hjulhus på värdefullt inneutrymme. Våra skåp har plana, släta ytor där endast fantasin begränsar hur utrymmet kan användas.

Så om du som vi prioriterar hög lastförmåga, ergonomisk arbetsmiljö och bra totalekonomi föreslår vi att du tar en närmare titt på våra byggen.