Släpvagnar

Släpvagnar har i åratal används för att transportera föremål, djur och människor. När vi idag tänker på släpvagnar, tänker nog de flesta på de, oftast i stål som dras efter motorfordon av olika slag och fästs via bilens dragkrok. Dessa släpvagnar kan vara både öppna och stängda och deras storlek kan variera. Många människor har en eller flera släpvagnar hemma medans andra alltid hyr vid behov, de flesta bensinmackar har ett ganska stort utbud av alternativ.

Användningsområdena för släpvagnar är väldigt stort. Med rätt säkerhetsordning kan det mesta transporteras, från skroten som ska köras till soptippen till julgranar för hela grannskapet. De kan såklart inte lastas hur tungt som helst hur säkerhetssynpunkt. En del modeller är flexibla och kan anpassas efter behov.

Ofta är det smart att köpa en ganska stor släpvagn och det är värt investeringen. De som till yrket är snickare, hantverkare och dylikt vet hur ofta situationer uppstår där de får användning av sin släpvagn. Men den mindre kan lätt göras större eller ännu mindre om du önskar.

Det är inte alltid att något av de tillgängliga alternativen av släpvagnar på marknaden funkar utan en modifiering måste genomföras för att det ska fungera. Kanske önskas ett eller flera cykelställ på en sida och speciella pack för tält på den andra för den långa vildmarksvistelsen på din släpvagn. En optimal plats för din stora fiskeutrustning eller frysfack för många liter kall öl för sommarnatten, fixar vi till en billig kostnad.

Något som är viktigt är att trafiksäkerheten behålls. Vi har stor kunskap om både möjligheterna och säkerheten. Möjligheterna till ombyggnad på släpvagnar är omfattande och vi har kompetensen att förverkliga komplicerade projekt.

Vi har inget krav att de släpvagnar vi jobbar med måste vara av nyare modell.  Vi jobbar gärna med äldre och slitna objekt.  Varför inte göra något kul eller användbart av din gamla släpvagn?

Ring eller mejla oss för offert.