Försäljningsvagn

Försäljningsvagnar är ett smidigt sätt att både kunna ha en privat arbetsplats, mobilitet och stor möjlighet till profilering och marknadsföring. De har varit en daglig arbetsplats för många företagare, kanske främst inom livsmedel i flera decennier. Vi tillverkar helt nya eller gör den slitna försäljningsvagnen helt ny igen.

Det man främst associerar med försäljningsvagnar är troligtvis korvkiosker och snabbmat men användningsområdet är egentligen så ofattbart mycket större. Det skulle gå precis lika bra att sälja böcker eller andra fysiska prylar.

Det är viktigt att försäljningsvagnar ger ett bra intryck men det är lika viktigt att de drar uppmärksamhet. Vi jobbar helt ifrån från kunders önskemål, varför inte ha en försäljningsvagn som ingen annan.

Det bästa med försäljningsvagnar är att de är så flexibla. När en butiksmedarbetar är fast i sin lokal kan en företagare med försäljningsvagn ta sig dit de potentiella kunderna befinner sig.  En försäljningsvagn fungerar ofta som lagerutrymme, oftast är det bra att verkligen försäkra sig i början genom att skaffa lite extra utrymme utöver det man tror sig behöva. Visst går det tämligen lätt att modifiera i efterhand men innebär en extra kostnad som är bättre att slippa. Efter varje säsong bör en försäljningsvagn fräschas upp. Det blir lätt repor på själva vagnen och en användning varje dag innebär mycket slitage.

Försäljningsvagnar behöver inte vara stora utan kan ha ett väldigt avskalat format. Vi har sett de flesta kombinationer och det kan vara mycket sött och därigenom mycket effektivt ur marknadssynpunkt.

Inga loggor eller profilerings sett är udda för oss på en försäljningsvagn. Fråga oss också gärna om tips och förslag. Den expertis vi sitter inne med är utöver det vanliga när det kommer försäljningsvagnar. Material av högsta kvalité jobbar vi med för vi anser inte att våra kunder förtjänar något sämre.

Skicka en bild på din försäljningsvagn till oss så återkommer vi med tips.